West of Honshu

5.7.2017
Ona s bubama i hot-springsima

Prisutni: Eud, Ventil, Shen, Kaz, Giht

Level up: 2

Toliko zlata i opreme, to mora da je iluzija. Bojavši se prokletstva, suzdržali su se od mahnitog uzimanja svega. No, džepove su napunili zlatnicima. Shen je našao Bag of holding i unutra natrpao svoj dio. Bilo je tu i oružja i štitova, ali i jedna ogrlica s motivima vjetra koju je Ventil odnekud prepoznao, ta to ima veze sa religijom nekadašnjih stanovnika, Auina. Eud i Ventil uzeli su i flašice sa šarenim tekućinama što su detektirali da bi moglo biti eksplozivno oružje, dakle korisno. Pa koliko može loše biti uzimati stvari iz pećine iluzija.

Naravno, ne da vrag mira pa je Giht testirao kvalitetu zlatnika tako da ga je zgazio, na što su se svi zlatnici (osim onih Shenovih u vreći bez dna) pretvorili u bube, ogromni oblak buba. Osim toga, jedna flaša je pala i eksplodirala što je skoro ubilo Euda (opet). Zajedničkim naporima, bube su pobijeđene. Nastavak misije, konačno.

Heroji odlučiše krenuti dalje na sjever, usput tražeći drvo života za koje Eud uporno tvrdi da mora biti tu negdje, evo samo iza ugla. Umjesto toga našli su termalno jezero, gejzire i odlučili tu se malo odmoriti. Izviđajući okolo, pronašli su baraku i skupinu od pedesetak polu-živih ljudi. Većina je željela otići i pustiti to, kao da nemaju dovoljno nevolja no Shen nije htio ni čuti- pedeset ljudi, pa makar polu-živih, dobro će poslužiti kao buduća vojska. Nagovorio je i Ventila da im pokuša spasiti duše. Nevoljko, ostatak ekipe je krenuo prema baraci.

View
21.6.2017
Ona s pećinom, ludim vilama i razbijenom glavom

Prisutni: Eud, Ventil, Shen, Bjorn

Teškom mukom dokopavši se suhog terena i pećine u kojoj bi se mogli odmoriti, naši heroji, mrtvi umorni (neki poput Euda i vrlo blizu doslovno mrtvog), izvalili su se u pećini i pokušali se odmoriti.

Avaj, hrane nema, drvo je svo mokro – i nije neki odmor. Dok je Ventil pomagao Eudu da dođe k sebi, Bjorn i Shen su otišli potražiti nešto za pojesti i nešto za pripaliti. Iscrpljeni, umorni, a time i neoprezni, naletjeli su na figure u bijelom. Razgovor je bio kratak – bijeli su tražili izdajnike, Bjorn je pokušao blefirati što mu je išlo relativno dobro no Shen je zajebo sve pokušajem skrivanja na što su bijelo-kapuljače poludjeli i napali ih. Bitka je bila kratka, takvi jadni, nakon par pretrpljenih udaraca, na rubu poraza pobjegli su natrag prema pećini. Kao sol na ranu, na klizavom terenu za kraj si je Shen razbio glavu.

Ipak su i takvi nesposobni donijeli nešto ogrijeva pa se onesviješteni Eud i Shen barem nisu smrzli. Ni to ugodno kunjanje oko vatrice nije potrajalo, svi su usnuli isti san u kojem su ih vile (možda zle a možda samo razigrane) gnjavile do jutra – kad te ide te ide. Nakon cijelonoćnog mučenja, ujutro su se probudili u pećini punoj zlata i opreme.

 

View
7.6.2017
Ona početna s brodom i čovjek-pticom

Prisutni: Eud, Ventil, Bjorn, Kaz, Giht

Misija za cara, brod, vjetar, potapanje, čovjek-ptica? Navodno je Giht nokautirao Euda? Ne znam, nisam bio. Morat će netko umjesto mene dopisati.

View
Intro
Ono gdje se objasni tko smo i što smo i zašto smo

//Todo:

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.